Houten sieraden maken

Houten sieraden maken

Om tot een ontwerp te komen laat ik mij altijd leiden door de prachtige belijningen en kleurverschillen dat hout te bieden heeft. Daardoor is exclusiviteit eigenlijk altijd gegarandeerd.

Een deel van de sieraden zijn gemaakt door verschillende houtsoorten te combineren. Daarnaast maak ik sieraden die uit een enkel stuk gesneden zijn. Voor de ringen gebruik ik ook takken, zodat de jaarringen (ja, een tak heeft die ook) mooi zichtbaar worden op de ring.

Van de vele stukken hout die ik in handen krijg maak ik exclusieve houten sieraden. Als je namelijk eenmaal oog voor hout hebt, laat het je niet meer los. Neem dat van mij aan!  

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen